POLITYKA PRYWATNOŚCI

Ochrona danych osobowych zawsze była traktowana jako jeden z najważniejszych aspektów w działalności Nanosilver EKO DOM. Naszym celem jest również należyte informowanie Państwa o sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych, szczególnie wobec treści nowych przepisów o ochronie danych osobowych, w tym rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”). Z tego względu, w niniejszym dokumencie informujemy o podstawach prawnych przetwarzania danych osobowych, sposobach ich zbierania i wykorzystywania, a także o prawach podmiotów danych z tym związanych.

Nanosilver EKO DOM – dalej zwany Podmiotem, szanuje i przestrzega prawa użytkowników do prywatności. Poniżej znajdziecie Państwo informacje na temat tego w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy i wykorzystujemy informacje o użytkownikach strony internetowej: nanosilver-raypath.net oraz w jaki sposób dbamy o ochronę danych osobowych użytkowników, stosując odpowiednie rozwiązania technologiczne.

Przetwarzanie danych osobowych użytkowników strony nanosilver-raypath.net

Dane osobowe to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Wszystkie dane osobowe są gromadzone, przechowywane i przetwarzane przez stronę nanosilver-raypath.net zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych, w szczególności przepisami RODO oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Udostępnienie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym podanie adresu poczty elektronicznej oraz imienia i nazwiska użytkownika jest niezbędne dla skorzystania z usługi: Formularza Kontaktowego. Niektóre usługi dostępne ze strony internetowej mogą wymagać podania innych danych (np. numeru telefonu, adresu zamieszkania), niezbędnych dla ich realizacji. Przekazane dane są chronione przed dostępem do nich osób trzecich i wykorzystywane przez Podmiot wyłącznie do kontaktów z użytkownikami, niezbędnych w ramach wykonania danej usługi.